Kompania, Misoni, Vizioni
Kompania, Misoni, Vizioni Kompania Një ambient tjetër komod dhe modern! Prodhimi I dyerve dhe dritareve të cilësië së lartë është pasioni ynë. Kujdes I veqant për klient, prodhime cilësore, staf organizativ dhe professional I
Sistemi i ri i dyerve rreshqitese TROCAL PremiSlide 76
Sistemi i ri i dyerve rreshqitese TROCAL PremiSlide 76 Das einzigartige Schiebesystem TROCAL PremiSlide 76 bietet völlig neue Möglichkeiten, neben Schiebefenstern und Schiebetüren auch Nebeneingangstüren in die Fassade zu integrieren. Die exzellente
2555 Ditë pune
1200 Projekte të përfunduara
100000000 Klient të kënaqur
10 vite
10 vite Ne mbështetemi në kualitetin e lëndës së parë, gjithmonë duke u furnizuar nga prodhuesit më të njohur dhe më të besueshëm evropian. Garantojmë për 10 vite qëndrueshmërinë e produkteve tona në
Dritaret
Dritaret Dritare të bukura – me forma dhe ngjyra të shumë llojshme nga Trocal
Dyert
Dyert Dyert e bukura nuk janë qështje fati !
Dyer rreshqitese
Dyer rreshqitese PremiDoor jo vetëm që ju lejon të integroheni në mjedisi ku jetoni. Ky ashensor / derë sistem rrëshqitje është gjithashtu në shumë fronte